(be)leven en delen

Vorig jaar dacht ik: 2016 wordt mijn jaar! Maar als ik kijk hoe ik 2017 gestart ben, denk ik: WAUW!

De laatste jaren heb ik keuzes gemaakt voor mezelf. Afgelopen jaar koos ik bijvoorbeeld voor rust en vastigheid door te zoeken naar een baan, ook al bleef deze tot nu toe uit. Toch was er winst door kansen uit onverwachte hoek en het ervaren van echte rust. Een goed 2016.

Nu sta ik op met een glimlach, kijk in de spiegel en zie een mooi mens. Een aantal jaren geleden was dit zo anders. Ik was verlegen, stil en vond mezelf niet mooi, soms zelfs lelijk. Natuurlijk zijn er dingen in mijn leven waarvan ik vroeger dacht dat ze er op mijn 30ste wel anders uit zouden zien. Maar alles heeft geleid tot hoe ik mij nu voel.

De energie waarmee ik elke morgen opsta, geeft mij het gevoel dat alles goed komt en dat ik het los mag laten. Dat ik los kan laten hoe ik denk dat alles zou moeten lopen. Dat ik los kan laten hoe anderen over mij denken. Maar vooral los kan laten hoe ik denk dat ik moet zijn. Dat ik mag zijn wie ik ben, hoe ik ben!

Ik voel me krachtig, waardig en creatief.

 

Vooral de creativiteit bruist en gaat alle kanten op! ik heb het gevoel dat ik hier wat mee wil doen. Het doel van 2017 wordt dan ook om dat te delen. Ik wil met jullie mijn liefde en passie delen. Mijn hart voor vorm, kleur en materialen, voor omgeving, ruimte en (be)leven. Hoe dit precies vorm krijgt is voor mij nog een ontdekking. Een avontuur die ik graag met jullie deel.
Kom maar op 2017!

Vind jij het interessant? Delen is fijn: Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest
Comments: